OVER ONS

We zijn een agrarisch bedrijf, gespecialiseerd in de veehandel
en overslag van levende have.

Braad Livestock BV is een agrarisch bedrijf, gespecialiseerd in de veehandel en overslag van levende have. Dagelijks houden wij ons bezig met de in- en verkoop van onder andere kalveren en fok- en gebruiksvee. U kunt bij ons ook terecht voor slachtkoeien, complete veestapels en export van vaarzen.

Braad Livestock is in 2017 opgericht door Wiecher Braad, een ervaren agrarisch ondernemer. Wiecher is in 1964 geboren in Meppel en is sinds 1992 actief in de veehandel. Van 1992 tot en met 2007 was hij mede-eigenaar van Bremer en Braad. Van 2007 tot 2017 is hij mede-eigenaar geweest van Agrarisch Advies- en Bemiddelingsbureau Farmel B.V. en Martho Flexwerk. Sinds 2017 is hij actief met Braad Livestock BV, wat een voortzetting is vanuit de bedrijfsactiviteiten die hij eerder vanuit de andere entiteiten exploiteerde.

DSC02531-2
DSC02550

OVER ONS

Met de goede marktkennis,
proberen we te innoveren en kansen te benutten.

Onlangs zijn we gestart met een nieuw concept op de traditionele markt; koeien leveren op basis van een huurkoopformule. Hiermee kan de capaciteit van de melkveehouder vergroot worden, waardoor de melkopbrengsten toenemen.

Naast veehandel bemiddelen en handelen wij vanuit Braad Productierechten BV in varkens- en fosfaatrechten. U kunt bij ons terecht voor zowel vraag en aanbod als advies en afwikkeling van de overdracht.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een transparante en betrouwbare partner. Door middel van een persoonlijke benadering en nauwe betrokkenheid ondersteunen wij u graag.